Вы не подключены. Войдите или зарегистрируйтесь

На страницу : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следующий

А вы бы съездили в Чернобыль?

очень хочу

ну незнаю

никогда не хотел и не собираюсь

а что такое Чернобыль???

ДА ВЫ ЧТО, ОРХРЕНЕЛИ?! ТАМ ЖЕ РАДИАЦИЯ!!!

Предыдущая тема Следующая тема Перейти вниз  Сообщение [Страница 1 из 8]

Чистый сталкер

Куратор проекта - Глава Долга
Хотели бы вы съездить в Чернобыль?Какие объекты вы хотели бы посетить?Интересуетесь ли вы катастрофой?

http://www.power-radio.ru/

Сахаров

GOLD-USER
GOLD-USER
Я очень хочу посмотреть на Чернобыль! Laughing

Гость

Гость
А я очень хочу Чистого в Припяти утопить!!! :twisted:

Чистый сталкер

Zema пишет:А я очень хочу Чистого в Припяти утопить!!! :twisted:

У вас какие то ненормальные асоциации с этой темой

Shu®ik

Торговец
Торговец
Zema пишет:А я очень хочу Чистого в Припяти утопить!!! :twisted:

И я тоже, тока в ванне.

Чистый сталкер

Это не флудильня, дальнейший флуд будет удален

Сахаров

GOLD-USER
GOLD-USER
Че вы так на Чистого наехали, ща он вас забанит и все....

Сахаров

GOLD-USER
GOLD-USER
«Спецпроект Костянтина Стогнія про річницю аварії у Чорнобилі» — ексклюзив на каналі ICTV!

26 квітня до 23-ї річниці аварії на Чорнобильській АЕС в ефірі каналу буде показано унікальне відео про браконьєрство, мисливські забави та загадкові альтанки у зоні відчуження. Журналісти каналу пройдуться шляхами браконьєрів і спробують дізнатись, чи легко проникнути на заборонену територію, повудити рибу чи навіть упіймати лося!

Заборонена зона для багатьох мародерів і сьогодні залишається золотим дном. Вони намагаються збагатитись на усьому: продають радіоактивну військову техніку на чорному ринку, влаштовують екскурсії для любителів гострих відчуттів, організовують для можновладців полювання на рідкісних тварин тощо. Чи знає про це міліція та МНС, які увесь час патрулюють Чорнобильську зону?

Чи завжди, купуючи рибу або м’ясо на ринку у Києві, ви запитуєте, де продавець узяв товар? Звідки на кожному острові та на узбережжі довкола Чорнобиля з’явились загадкові альтанки? І чи правда, що у Києві набагато вищий рівень радіації, ніж у самоселах у зоні відчуження? З вуст місцевих жителів, з ексклюзивних кадрів та коментарів офіційних осіб ви дізнаєтесь відповіді на усі запитання.

Дивіться «Спецпроект Костянтина Стогнія про річницю аварії у Чорнобилі» на ICTV у неділю, 26 квітня, о 12:00.

КОЧЕВНИК

Наемник.
Наемник.
Хотелбы посмотреть на те места с которых были содраны локации в СТАЛКЕРЕ.

ЖИЗНЬ И ТАК СУКА, ТАК В КОНЦЕ ЕЩЕ И ПОДЫХАЕШЬ!

Гость

Гость
Бармен пишет:«Спецпроект Костянтина Стогнія про річницю аварії у Чорнобилі» — ексклюзив на каналі ICTV!

26 квітня до 23-ї річниці аварії на Чорнобильській АЕС в ефірі каналу буде показано унікальне відео про браконьєрство, мисливські забави та загадкові альтанки у зоні відчуження. Журналісти каналу пройдуться шляхами браконьєрів і спробують дізнатись, чи легко проникнути на заборонену територію, повудити рибу чи навіть упіймати лося!

Заборонена зона для багатьох мародерів і сьогодні залишається золотим дном. Вони намагаються збагатитись на усьому: продають радіоактивну військову техніку на чорному ринку, влаштовують екскурсії для любителів гострих відчуттів, організовують для можновладців полювання на рідкісних тварин тощо. Чи знає про це міліція та МНС, які увесь час патрулюють Чорнобильську зону?

Чи завжди, купуючи рибу або м’ясо на ринку у Києві, ви запитуєте, де продавець узяв товар? Звідки на кожному острові та на узбережжі довкола Чорнобиля з’явились загадкові альтанки? І чи правда, що у Києві набагато вищий рівень радіації, ніж у самоселах у зоні відчуження? З вуст місцевих жителів, з ексклюзивних кадрів та коментарів офіційних осіб ви дізнаєтесь відповіді на усі запитання.

Дивіться «Спецпроект Костянтина Стогнія про річницю аварії у Чорнобилі» на ICTV у неділю, 26 квітня, о 12:00.

Ты вот это читал?

Предыдущая тема Следующая тема Вернуться к началу  Сообщение [Страница 1 из 8]

На страницу : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следующий

Права доступа к этому форуму: